آنا کولارد.
آیا ChatGPT بر مهارت های تفکر انتقادی برای جوانان تأثیر می گذارد؟ – شماره 4 2023
این انشا را بنویس این تحلیل را کامل کنید معنای پشت این گزیده را باز کنید. اینها همه جملاتی است که برای کسانی که تکالیف را انجام می دهند وحشت ایجاد می کند. انشاهای طولانی در مورد چیزهایی که دانشآموزان مطمئن نیستند به آنها اهمیت میدهند، و بسیاری از آنها در وهله اول انجام آن را فایده نمیدانند. این تکلیف ترسناک طراحی نشده است، بلکه برای برافروختن ذهن و تفکر انتقادی طراحی شده است. به چالش کشیدن دانش آموزان برای ایجاد نظرات خود و سپس استفاده از تحقیق و تفکر شناختی برای حمایت از آنها. در حال حاضر، این مورد توسط ابزارهایی مانند ChatGPT تهدید می شود.
این یک نگرانی است که در سال گذشته به طور فزاینده ای مطرح شده است، زیرا مربیان و محققان در مورد تأثیر فناوری و اکنون هوش مصنوعی بر رفتار شناختی و حفظ حافظه فکر کرده اند. با این حال، با تحقیقاتی که نشان میدهد در واقع، قرنهاست که انسان حافظه خود را به مواد و راهحلهای مختلف برونسپاری کرده است، متعادل میشود. کاغذ، پوست، پاپیروس و چوب نمونههای برجستهای هستند. تکنولوژی مدرن تفاوتی ندارد. این می تواند ابزاری برای تقویت حافظه باشد و مدیریت زندگی هایی را که توسط اطلاعات، نویز و درهم و برهمی دیجیتالی غرق شده اند را برای انسان آسان تر کند.
کولارد میگوید: «ChatGPT از یادگیری ماشینی برای استنتاج اطلاعات استفاده میکند و این نادرستی را معرفی میکند. «اگر از ChatGPT بپرسید که اگر آینه را بشکنید چه اتفاقی میافتد، پاسخ میدهد که «هفت سال بدشانسی خواهید داشت». این یک واقعیت نیست؛ بر اساس خرافات است. اگر کاربران به طور مداوم صحت واقعی ChatGPT را بررسی نکنند، خطر به اشتراک گذاری اخبار جعلی، اطلاعات نادرست و حتی تئوری های توطئه را تهدید می کنند.
امروزه، به خاطر سپردن جایی که یک واقعیت را پیدا کرده اید، مهم تر از به خاطر سپردن خود واقعیت شده است. این به طور مستقیم به بزرگترین چالش ChatGPT تبدیل می شود – در منابع آن مبهم است و اغلب قدیمی است، به این معنی که به ندرت آنقدر دقیق است که لازم است.

آیا ChatGPT بر مهارت های تفکر انتقادی برای جوانان تأثیر می گذارد؟
شماره 4 2023 خدمات امنیتی و مدیریت ریسک

آنا کولارد میگوید: «با این حال، ابزارهای هوش مصنوعی (AI) اینجا هستند، بنابراین به جای اینکه آن را به عنوان یک تهدید تلقی کنیم، باید به عنوان یک دارایی نگاه کنیم، اما به جای جایگزین کردن آن، از رشد شناختی و عملکرد حافظه پشتیبانی میکند. SVP Content Strategy & Evangelist در KnowBe4 Africa.
کولارد در پایان میگوید: «آن را ممنوع نکنید، بلکه به دانشآموزان بیاموزید که چگونه از آن در چارچوب دستورالعملها و سیاستهای عملی استفاده کنند که به آنها کمک میکند تا درک خود را از هوش مصنوعی و این نوع ابزار افزایش دهند. این امر مهارت های تفکر انتقادی آنها را با درخواست از آنها برای زیر سوال بردن منابع، محتوا، صداقت و صحت محتوایی که پلتفرم در اختیار آنها قرار می دهد افزایش می دهد و تهدید را به فرصت تبدیل می کند.
منبع: https://www.securitysa.com/19746R
بر اساس گزارش شاخص هوش مصنوعی دانشگاه استنفورد در سال 2022، آزمون معیار TruthfulQA نشان داده است که اکثر مدلهای تولیدی تنها در 25 درصد مواقع صادق هستند. این بدان معناست که اتکای بیش از حد به فناوری مانند ChatGPT به سادگی کار دانشآموز را احمقانه نشان میدهد. با این حال، این کافی نیست تا مردم را از روی آوردن به فناوری در زمانی که خسته، خسته یا تنبل هستند باز دارد، به این معنی که بهترین رویکرد پذیرش آن است.
کولارد میگوید: «تحقیق در هر دو جهت انجام میشود و نشان میدهد که فناوری هم توانمندکننده و هم بازدارنده حافظه انسان است». «این به این واقعیت اشاره دارد که در واقع، تأثیر آن در استفاده از آن نیست، بلکه در نحوه استفاده یا در مورد ChatGPT، سوء استفاده از آن است. دومی میتواند ابزار بسیار مفیدی باشد که از دانشآموزان در تحقیقات و مطالعاتشان پشتیبانی میکند، اما اگر تنها منبع اطلاعاتی باشد و تمام نوشتهها را برای آنها انجام دهد، مشکلات از آنجا شروع میشود.»
او توضیح می دهد: “تحقیق جورج میلار در سال 1956 نشان داد که یک فرد معمولی فقط می تواند حدود هفت مورد را در حافظه کاری خود نگه دارد.” «قانون هفت بعلاوه منهای دو میلر به این معنی است که تا 9 یا کمتر از پنج مورد، محدودیت تواناییهای پردازشی انسان است. امروز این تعداد به چهار نفر کاهش یافته است. کولارد توضیح میدهد که این تحقیق، همراه با سایر مقالات و تحلیلهای دانشگاهی، به کاهش حافظه به دلیل اتکای بیش از حد به فناوری که اثر Google نیز نامیده میشود، اشاره میکند.
ChatGPT بیشتر از مشهورترین افراد مشهور جهان زمان پخش داشته است. ورود آن باعث ایجاد سوالات و نگرانی هایی شده است که برخی حتی فکر نمی کردند بپرسند، از جمله اینکه آیا این تهدیدی برای مهارت های تفکر انتقادی ما است یا خیر.