اسطوره های خیریه اصلاح شد | امنیت حرفه ای


افسانه های رایج در مورد موسسات خیریه در دستورالعمل جدیدی که توسط بدنه حسابداری رسمی منتشر شده است بررسی می شود. ICAEW. این راهنما که از بین بردن افسانه‌های رایج در مورد موسسات خیریه نامیده می‌شود، نحوه اداره، انجام کار، تامین مالی و کارکنان سازمان‌های خیریه و مسئولیت مالیاتی یا آسیب‌پذیری آن‌ها در برابر کلاهبرداری و سایر مسائل را پوشش می‌دهد. این راهنما توصیه هایی برای کمک به رفع آنها و حفظ اعتماد عمومی و اهداکنندگان ارائه می دهد.

این را پوشش می دهد که چرا ذینفعان، از جمله اهداکنندگان، نه تنها باید بدانند که خیریه ها چه می کنند، بلکه باید نحوه عملکرد آنها را روشن کنند. یک گروه کاری که پشت این راهنما قرار داشت شامل تمرین‌کنندگان خیریه از شرکت‌های حسابداری BDO، Crowe و RSM بود. ریاست آن بر عهده Pesh Framjee بود که چندین تیم غیرانتفاعی را در شرکت های حسابداری رهبری کرده است. او گفت: «تعبیرات نادرست بسیاری وجود دارد که توسط افسانه‌ها درباره موسسات خیریه ایجاد شده است. به عنوان فردی که بیش از 35 سال با و برای موسسات خیریه کار کرده است، اغلب پیامدهای منفی را می بینم که بر موسسات خیریه تاثیر می گذارد. این وظیفه همه ماست که کارهای مهمی را که موسسات خیریه انجام می دهند تا فعالانه تلاش کنند تا این افسانه ها را از بین ببرند و اطمینان حاصل کنند که روایت عامه پسند بر حقایق و واقعیت تمرکز می کند، واجب است.

کریستینا کوپیک، رئیس بخش خیریه و داوطلبانه ICAEW، ICAEW اضافه کرد: “نیت خیر و سخاوت مردم مایه حیات این بخش باقی می ماند، اما اگر افکار عمومی به درستی درک نکنند که خیریه ها چه کار می کنند و چگونه کار می کنند، این امر در خطر است. ما امیدواریم که با مقابله با 10 افسانه رایج در مورد نحوه عملکرد بخش داوطلبانه، متولیان خیریه، کارکنان و مشاوران را تشویق کنیم تا در مناطقی که تصورات غلط رایج است شفاف باشند.

این راهنما ده افسانه پیرامون موسسات خیریه و عملیات آنها را در نظر می گیرد:

موسسات خیریه بیش از حد برای جمع آوری کمک هزینه می کنند.
آنها نباید مازاد داشته باشند یا ذخایر نقدی ایجاد کنند.
هزینه زیادی صرف مدیرانی می شود که حقوق بالایی دارند.
آنها نباید فعالیت تجاری انجام دهند.
موسسات خیریه باید اداره و پرسنل شوند [for free] توسط داوطلبان
خیلی زیاد خرج سربار می شود.
خیریه ها مالیات نمی پردازند، بنابراین به پول کمتری نیاز دارند.
برای تبدیل شدن به یک متولی خیریه به مدارک حرفه ای نیاز است.
موسسات خیریه نسبت به سایر سازمان ها کمتر در معرض کلاهبرداری هستند.
موسسات خیریه نباید به فعالیت های تبلیغاتی و سیاسی بپردازند.

دستورالعمل می‌گوید در مورد کلاهبرداری، متولیان باید بدانند مؤسسات خیریه آنها می‌توانند در برابر انواع مختلف کلاهبرداری آسیب‌پذیر باشند و فرهنگ پیشگیری مؤثری را توسعه دهند. هر بعد مبارزه با تقلب – بازدارندگی، کشف و پاسخ – مستلزم فرهنگ موثر ضد تقلب در پایه آن است.

این سند اذعان می‌کند که آگاهی از تقلب در بین موسسات خیریه کم است. بر اساس گزارش اکتبر 2019 توسط کمیسیون خیریه تنظیم کننده بخش و کمیسیون خیریه، تقریبا نیمی از آنها معتقدند که در معرض خطر تقلب نیستند. پنل مشاوره تقلب (خود یک موسسه خیریه). برای اطلاعات بیشتر در مورد مقابله با تقلب علیه مؤسسات خیریه، به سایت مراجعه کنید وب سایت پنل.




منبع: https://professionalsecurity.co.uk/news/case-studies/charity-myths-righted/