درک اینکه پلتفرم اینترنت اشیا چیست – شماره 6 2022 – Trinity IoT

البته، هر لایه اینترنت اشیا با مجموعه ای از چالش ها همراه است. اینها معمولاً به متخصصان، سرمایه گذاری بالا و بیش از تعداد انگشت شماری از موانع اداری نیاز دارند. همچنین هنگام طراحی، آزمایش، راه‌اندازی و مقیاس‌بندی یک راه‌حل اینترنت اشیا، چه رسد به ساخت یک پلتفرم مدیریت، مطمئناً مقدار زیادی آزمون و خطا وجود دارد.

علاوه بر این، آنها می‌توانند دستگاه‌ها را با سیستم‌افزار راکد اجرا کنند، که منجر به خطرات امنیتی یا مشکلات سازگاری با سایر برنامه‌هایی می‌شود که به انتقال حیاتی داده‌ها از این دستگاه‌ها متکی هستند. بنابراین، وجود ابزارها و زیرساخت‌ها برای به‌روزرسانی سیستم‌افزار دستگاه‌ها (FOTA) ضروری است.

در این، اولین مقاله از سری مقالاتی که اهمیت پلتفرم‌ها و زیرساخت‌های اینترنت اشیا را بررسی می‌کنیم، تمرکز بر این است که آنها چه هستند و چگونه تشخیص دهیم که آیا سازمان شما به آنها نیاز دارد یا خیر.

همراه با قابلیت همکاری، کسب و کارها نیاز به مشاهده کامل دارایی IoT خود دارند. اینجاست که داشبوردهای مبتنی بر وب و سایر ابزارهای تجسم می‌توانند نمای کلی از وضعیت دستگاه‌ها و همچنین نحوه تعامل و تعامل آنها با یکدیگر را ارائه دهند.

سفت‌افزاری که روی دستگاه‌های اینترنت اشیا اجرا می‌شود نیز برای فعال کردن ارتباط با سرویس‌های دیجیتال حیاتی است. به عنوان بخشی از این، شرکت‌ها می‌توانند به‌روزرسانی‌های میان‌افزار را از طریق ابر به دستگاه‌ها ارسال کنند تا اطمینان حاصل کنند که دستگاه‌ها به طور مداوم با عملکردها و ویژگی‌های جدید مطابق با نیاز کسب‌وکار تکامل می‌یابند. از طرف دیگر، کسب‌وکارها با به‌روزرسانی دستی میان‌افزار دستگاه‌ها با بیرون کشیدن آن‌ها از میدان مواجه می‌شوند (که منجر به خرابی و افزایش هزینه‌های عملیاتی می‌شود).

هزاران مقاله وجود دارد که اینترنت اشیا را تعریف می‌کنند، اما همه چیز به این برمی‌گردد که چگونه اینترنت اشیا حول ارتباطات و اتصال «چیزها» متمرکز شده است. در اصل، هر چیز (دستگاه یا دارایی) چیزی است که به یک شبکه متصل می شود. اینترنت اشیا، که مجموعه ای از چندین چیز است، معمولاً شامل تعداد زیادی از اشیاء فیزیکی است که از طریق شبکه ها با یکدیگر صحبت می کنند. پلت‌فرم‌های مدیریت مبتنی بر ابر به عنوان موج جدیدی از راه‌حل‌های تجاری اینترنت اشیاء پلاگین و بازی ظهور کرده‌اند. آنها مشاهده، مدیریت و کنترل عناصر خاص مرتبط با استقرار اینترنت اشیا را امکان پذیر می کنند.

توسط آنا برانکوینیو، همکار بازاریابی محصول، Trinity IoT.

آنا برانکوینیو


منبع: https://www.securitysa.com/17619R

آشنایی با محیط اینترنت اشیا و اجزای آن

به طور کلی، پلتفرم‌های اینترنت اشیا بر یکی از پایه‌های سازنده این فناوری تمرکز دارند: مدیریت اتصال، مدیریت دستگاه، مدیریت دستگاه تلفن همراه و سایر خدمات دیجیتال.

محور موفقیت هر پلتفرم اینترنت اشیا، چارچوب یا زیرساخت برای انتقال داده و دسترسی از راه دور به دستگاه های کنترلی است. این امر نحوه تعامل اجزاء با یکدیگر را تسهیل می کند. بدون وجود این، پلتفرم صرفاً مجموعه ای از سیستم های متفاوت خواهد بود که با یکدیگر ارتباط برقرار نمی کنند و ادغام نمی شوند. علاوه بر این، قابلیت همکاری یک ویژگی مهم یک پلت فرم موفق اینترنت اشیا است. این بدان معناست که کسب‌وکارها و ارائه‌دهندگان خدمات باید سیستم‌ها، پلتفرم‌ها و راه‌حل‌های IoT بسازند که قادر به تطبیق با چشم‌انداز فناوری همیشه در حال تحول باشند. کسب‌وکارها به سادگی نمی‌توانند ریسک ایجاد (یا خرید) یک راه‌حل IoT «مقاوم در آینده» را که بر اساس زیرساخت‌های قدیمی ساخته شده است را به خطر بیندازند.

پلتفرم اینترنت اشیا چیست؟

درک اینکه پلتفرم IoT چیست

شماره 6 2022 راه حل های یکپارچه

انتظار می‌رود هزینه‌های جهانی در فناوری اینترنت اشیا (IoT) تا سال 2023 به بیش از 1.1 تریلیون دلار برسد. در واقع، 23 درصد از پذیرندگان اینترنت اشیا اروپایی، بهبود وضعیت امنیتی خود را دلیل اصلی پذیرش اینترنت اشیا می‌دانند. با این حال، این چیزی است که حتی مشاغل غیر متمرکز بر فناوری نیز می توانند از آن بهره ببرند. چه ارائه‌دهنده خدمات تحویل غذا یا یک خرده‌فروش لباس باشید، اینترنت اشیا می‌تواند فرصت‌های رشد قابل توجهی را باز کند.

چندین ویژگی مشترک تقریباً در هر پلتفرم اینترنت اشیا وجود دارد. اینها شامل خدمات دیجیتالی است که در ابری که دستگاه های فیزیکی به آن متصل می شوند اجرا می شوند.

معمولاً پلتفرم‌های تخصصی اینترنت اشیا صرفاً برای اتصال، مدیریت دستگاه یا مدیریت دستگاه تلفن همراه ساخته می‌شوند. همه موارد تجاری به ترکیبی از دستگاه، اتصال و مدیریت دستگاه تلفن همراه نیاز ندارند. با این حال، برخی از ارائه دهندگان خدمات سیستم های یکپارچه ای را ارائه می دهند که هر سه این مؤلفه را پوشش می دهد.

در مقاله بعدی به بررسی این موضوع می پردازیم که کدام موارد کسب و کار به پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS) یا نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS) و تفاوت های مربوطه در کاربرد آنها نیاز دارند.



وام)

در یک اقتصاد جهانی که به طور فزاینده ای مبتنی بر تلفن همراه است و به صورت دیجیتالی هدایت می شود، پلتفرم های اینترنت اشیاء رایج شده اند. اما پلتفرم IoT چیست و چه چیزی یکی را بهتر از دیگری می کند؟ عباراتی مانند SaaS و PaaS بدون درک واقعی از آنچه که دربرگیرنده آن هستند مطرح می‌شوند و بسیاری از سازمان‌هایی که با آن‌ها سروکار داشته‌ایم می‌پرسند که آیا می‌توانند زیرساخت‌ها و پلتفرم‌های IoT خود را بسازند یا حتی باید آن را امتحان کنند.