مزایا و معایب امنیت سایبری هوش مصنوعی


بازوی روباتی که شبکه دیجیتالی از خطوط و چراغ ها را لمس می کند

هوش مصنوعی (AI) اغلب برای اهداف متعددی مانند خودکار کردن کارهای تکراری و وارد کردن منطقی داده ها استفاده می شود. فناوری هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که ذهن انسان را در جایی که بتواند رفتارها را یاد بگیرد و داده ها را تفسیر کند، تکرار کند. هوش مصنوعی در بسیاری از صنایع برای کارهایی مانند تشخیص چهره و کمک به خودروهای خودران استفاده می شود. همانطور که سازمان ها پیچیده تر می شوند و ساختارها دائما در حال تغییر هستند، کارکنان دیگر نمی توانند از روش های سنتی برای شناسایی نقاط ضعف استفاده کنند و برای امنیت سایبری به هوش مصنوعی روی می آورند.

از سوی دیگر، مجرمان سایبری فرصت‌هایی را برای دسترسی به زیرساخت‌های شبکه یک شرکت افزایش داده‌اند، با پیچیده‌تر شدن کسب‌وکارها، هکرها سوءاستفاده‌های بیشتری برای استفاده علیه آنها دارند. این امر به ویژه در مورد شرکت های تولید خودکار و همچنین صنعت نفت و گاز صدق می کند. بنابراین، بسیاری از شرکت های امنیت سایبری ابزارهای امنیت سایبری هوش مصنوعی را برای محافظت از سازمان ها در برابر حوادث سایبری توسعه داده اند. در این مقاله، مزایا و معایب آن را بررسی خواهیم کرد، اما این سوال را نیز مطرح خواهیم کرد که امنیت سایبری در هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی چیست و چگونه کار می کند

هوش مصنوعی به سیستم های کامپیوتری توانایی یادگیری و تفکر مستقل را می دهد. این بازآفرینی هوش انسانی است که در آن از ماشین های هوشمند هدفمند برای انجام کارهایی استفاده می شود که یک انسان به طور معمول انجام می دهد. هوش مصنوعی با استفاده از یک ماتریس وزن دار آماری، که به عنوان شبکه عصبی نیز شناخته می شود، از یک رویکرد سیستماتیک و منطقی استفاده می کند. شبکه عصبی به عنوان یک ماتریس تصمیم در نظر گرفته می شود که در آن هوش مصنوعی یادگیری عمیق را اعمال می کند و در این، لایه های تصمیم برای ایجاد عمق فیلتر می شوند. گره های به هم پیوسته به عنوان یک بایاس وزنی برای هر فرآیند فیلتر استفاده می شوند. سپس داده های از پیش کامپایل شده در یک پایگاه داده ذخیره می شود که توسط شبکه عصبی دریافت می شود. داده‌های جمع‌آوری‌شده پاسخ‌هایی دارند که هوش مصنوعی آموخته و حل کرده است، که در آن هوش مصنوعی یک سوگیری ایجاد می‌کند.

مزایا و معایب اصلی استفاده از هوش مصنوعی چیست؟

استفاده از هوش مصنوعی مزایا و معایب زیادی دارد. هوش مصنوعی یک فناوری نوظهور است که به جای منسوخ کردن منابع انسانی، آنها را غنی می کند.

فواید

هوش مصنوعی زمان صرف شده برای انجام یک کار را کاهش می دهد. همچنین حجم کاری را کاهش می دهد و انجام چند کار را امکان پذیر می کند

هیچ خرابی ندارد و 24/7 بدون هیچ گونه اختلالی کار می کند

هوش مصنوعی فرآیندها را سریع‌تر و هوشمندتر می‌کند و تصمیم‌گیری بهتر را تشویق می‌کند

تصمیمات اتخاذ شده توسط هوش مصنوعی خطای انسانی را کاهش می دهد زیرا داده ها توسط مجموعه ای از الگوریتم ها جمع آوری می شوند. بنابراین، برنامه نویسی باید به درستی انجام شود تا اشتباهات به حداقل برسد

هوش مصنوعی نیروی محرکه با فناوری های نوآورانه در هر زمینه ای برای حل مسائل دشواری است که انسان قادر به حل آن نیست. به عنوان مثال، مشاوران پزشکی می توانند سرطان سینه را در زنان در سنین پایین تر تشخیص دهند

هوش مصنوعی نه تنها می تواند کارهای تکراری را انجام دهد، بلکه می تواند وظایفی را در موقعیت های خطرناک انجام دهد. هنگامی که ربات هوش مصنوعی وظایف خطرناکی را انجام می دهد، انسان ها می توانند بر بسیاری از موقعیت های خطرناک غلبه کنند.

معایب:

ساخت یک ربات هوش مصنوعی برای شبیه سازی هوش انسانی گران است و زمان و منابع را می طلبد

خلاقیت را محدود می کند: فناوری هوش مصنوعی توانایی تفکر خارج از چارچوب را ندارد زیرا فقط در طول زمان می تواند یاد بگیرد. توانایی استفاده از رویکرد خلاقانه را ندارد

برخی از بخش ها مانند صنایع تولیدی نرخ بیکاری را افزایش داده اند. این به این دلیل است که فناوری هوش مصنوعی جایگزین این منابع انسانی شده است

اکنون که اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی وظایف پیش پا افتاده را بر عهده گرفته‌اند، انسان‌ها می‌توانند از خود راضی شوند، زیرا نیازی به استفاده از عقل خود برای حل مسائل برای انجام کار ندارند.

تکنولوژی و ماشین ها بی احساس هستند. آنها نمی توانند جایگزین ارتباطات انسانی شوند، که پایه اصلی ایجاد روابط و تیم ها هستند.

آموزش هوش مصنوعی

یکی دیگر از اشکالات هوش مصنوعی این است که پس از برنامه‌ریزی، ماتریس هوش مصنوعی زمانی که در خدمت است دوباره برنامه‌ریزی نمی‌شود. این به دلیل در دسترس بودن محدود منابع پردازش در سخت افزار است. علاوه بر این، امنیت سایبری هوش مصنوعی به قدرت بیشتری برای کار، آموزش و به روز رسانی منظم برای مقابله با تهدیدات سایبری جدید نیاز دارد. با این حال، امنیت سایبری هوش مصنوعی برای طبقه بندی داده ها و ارزیابی ناهنجاری ها نقش دارد.

آموزش کارمندان با فناوری هوش مصنوعی سازگار و انعطاف پذیرتر است. کارکنان انتظارات زیادی در آموزش، مهارت و عملکرد در محل کار خود دارند. آنها همیشه به دنبال پیشرفت و پیشرفت هستند. هوش مصنوعی می تواند آموزش کارکنان را متحول کند زیرا مزایایی را در ارتقاء مهارت و مهارت مجدد کارکنان ارائه می دهد. علاوه بر این، هوش مصنوعی می‌تواند متناسب با قابلیت‌های یادگیری فردی باشد و محتوا را آماده کند و دستورالعمل‌ها را برای برآورده کردن نیازهای یادگیری آنها تطبیق دهد.

بهترین زمان برای استفاده از هوش مصنوعی در امنیت سایبری چه زمانی است؟

کسب‌وکارهایی که از اینترنت اشیا (اینترنت اشیا) استفاده می‌کنند یا به شدت به فناوری اطلاعات وابسته هستند، می‌توانند برای محافظت از خود در امنیت سایبری هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کنند. این یکی از بهترین راه ها برای اطمینان از اینکه کسب و کار شما در معرض خطرات سایبری قرار نمی گیرد، است. بخش تولید، به ویژه، می تواند از امنیت سایبری هوش مصنوعی بهره مند شود و همچنین می تواند راه حل های مدیریت ریسک OT (فناوری عملیاتی) را برای کاهش بیشتر خطرات در نظر بگیرد. برای سازمان‌هایی که به فناوری اطلاعات وابسته هستند، هوش مصنوعی همچنان سودمند است زیرا ترافیک نامنظم را اندازه‌گیری می‌کند که از دروازه‌های سیستم شما محافظت می‌کند. در نهایت، داده‌های هوش مصنوعی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند، زیرا می‌دانید که آیا فعالیت‌های غیرعادی در شبکه وجود دارد یا خیر.

کسب و کار خود را با امنیت سایبری هوش مصنوعی ایمن کنید. اطلاعات بیشتر اینجا درباره راه حل های امنیت سایبری هوش مصنوعی




منبع: https://www.professionalsecurity.co.uk/news/news-archive/the-pros-and-cons-of-artificial-intelligence-in-cybersecurity/