
اگرچه، ما نمیتوانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که معادن ما در میانهی ناکجاآباد قرار دارند، بنابراین اتصال یک نگرانی دائمی است. معادن نه تنها در چوب هستند، بلکه عملیات نیز دائماً در قلمرو آنها حرکت می کند تا از ثروت معدنی زیرزمینی استفاده کند. به همین دلیل است که معادن ما باید بر ترکیبی از فناوری های ارتباطی دیجیتال و آنالوگ تکیه کنند.
اکنون، ما میتوانیم آنچه را که PTT مینامیم روی سلولهای سلولی پیادهسازی کنیم، که به کاربران رادیویی اجازه میدهد از طریق شبکههای داده به دیگران متصل شوند. نه تنها این، بلکه به این معنی است که کاربران می توانند پاسخی فوری دریافت کنند، مشروط بر اینکه دیگران از طریق Wi-Fi، 3G یا 4G متصل شوند. به طور طبیعی، استانداردهای نوظهور 5G به دنبال بهبود این امر هستند، تا زمانی که مشکلات طیف برطرف شود.
برای حفظ یک محیط کار ایمن و متعادل با یک برنامه تولید کارآمد و سودآور، یک شبکه ارتباطی دیجیتال و رادیویی حیاتی یک پیش نیاز است. بدون ارتباطات رادیویی آنالوگ، کارایی، ایمنی و بهره وری به خطر می افتد.
توسط کندی چینگانیا، آلترون نکسوس.
با این حال، اگر صنعت ما میخواهد اقتصاد ما را سرپا نگه دارد، باید سریعتر اتفاق بیفتد. بسیاری از شرکتها در بخش معدن به دلیل مقیاس و پیچیدگی عملیات خود در پذیرش فناوریهای جدید کند بودهاند.
کلید دیجیتالی کردن آن شبکه رادیویی و راهاندازی یک شبکه بیسیم ترکیبی در منطقه معدن است که شبکه سلولی و پهنای باند را ترکیب میکند. شبکه بی سیم ترکیبی منطقه معدن از طریق یک شبکه فیبر اصلی به مرکز کنترل و سازمانی متصل می شود.
در پشت کنفرانس سرمایهگذاری در معدن ایندابا در آفریقا، که در کیپ تاون برگزار شد، رئیس جمهور سیریل رامافوزا به روی تریبون رفت و برای نوآوری بیشتر تلاش کرد. وی گفت: “صنایع معدنی همچنین باید خطرات و مزایای بالقوه تغییرات سریع فناوری، تغییر تقاضای بازار، تغییرات آب و هوایی و عدم اطمینان ژئوپلیتیکی را مدیریت کند.”
هنگامی که انسان و ماشین در فضاهای محدود و خطرناک مانند معادن با هم کار می کنند، نیاز به سطح بالایی از ارتباط ثابت و دقیق برای اطمینان از عملیات معدنکاری ایمن و کارآمد دارد. حرکت به سمت فناوری ارتباطات دیجیتال موهبتی برای معادن و به ویژه کارگران معدن بوده است.
اپراتورهای پیشرو در معادن در جهان به فناوری های دیجیتال روی آورده اند تا عملیات خود را متحول کنند. ارتباطات بیسیم و سیستمهای فناوری اطلاعات بهعنوان توانمندکنندههای کلیدی دیجیتالیسازی معادن ظهور کردهاند که نویدبخش افزایش ایمنی، بهرهوری و کارایی عملیاتی معدن هستند.

نوآوری یک امر ارتباطی است
شماره 2/3 2023 صنعت معدن)زیرساخت فناوری اطلاعات، خدمات امنیتی و مدیریت ریسک
در بخش معدن، فراتر از کامیونهای غولپیکر با سوخت هیدروژن و ماینرهای رباتیک، این مهاجرت صنعت از فناوری ارتباطات آنالوگ به دیجیتال است که شاید ضروریترین نوآوری آن باشد.
دیجیتالی شدن هر صنعتی را در زیر آفتاب اقتصادی فرا گرفته است. نیاز به فشردن کارایی و ارزش بیشتر برای حفظ مزیت رقابتی به استراتژی اصلی مدیران عامل در هر عمودی تبدیل شده است. در صنعت معدن، مهاجرت از آنالوگ به دیجیتال بسیار فراتر از ترازنامه است و در فناوری های ارتباطی به شدت احساس می شود – جایی که ایمنی و بهره وری دست به دست هم می دهند.
چندی پیش نبود که همه معادن کاملاً به فناوری رادیویی آنالوگ وابسته بودند و در برخی از آنها این فناوری هنوز در حال استفاده است. در مورد آنالوگ، تیمهایی از کارگران در معرض ارتباطات تک کانالی قرار میگیرند که در آن تنها یک نفر میتواند در هر زمان معین ارتباط برقرار کند. اگر آن کارگر دکمه فشار برای صحبت (PTT) رادیوی خود را ببندد، در آن صورت همه از کانال بسته میشوند – به طور بالقوه جان افراد را به خطر میاندازد.
این نوع فناوری ارتباطات رادیویی دیجیتال در محیطی که خطرات زیادی را به همراه دارد ضروری است. این فقط در مورد ارتباط مستقیم نیست، بلکه ما فناوری ضد برخورد را نیز پیادهسازی کردهایم که در آن همه وسایل نقلیه در معادن میتوانند از ترکیبی از فناوری دیجیتال و رادیویی برای کمک به رانندگان استفاده کنند تا به جای نگرانی در مورد محیط خود، روی شغل خود تمرکز کنند.
در آفریقای جنوبی، حرکت به سمت این شبکه های ترکیبی ترکیبی، کارایی بخش غالب و ضروری کشورمان را افزایش می دهد. از گودال گرفته تا شفت تا مرکز کنترل، معادن ما باید سنگرهای ایمنی و بهره وری باشند. شما نمی توانید یکی را بدون دیگری داشته باشد. اگر رئیس جمهور ما می خواهد بر نوآوری بیشتر تمرکز کند، پس من معتقدم که از طریق ترکیب مناسب راه حل های فناوری ارتباطات است که این نوآوری می تواند آشکار شود.
منبع: https://www.securitysa.com/19260R
یک توری هیبریدی