هفته آگاهی از کلاهبرداری خیریه | امنیت حرفه ای


در هفته آگاهی از کلاهبرداری های خیریه ادعا شده است که موسسات خیریه در معرض خطر کم برآورد کردن کلاهبرداری آنلاین هستند.

Amie McWilliam-Reynolds، دستیار مدیر اطلاعات و وظایف، از رگولاتوری کمیسیون خیریه بریتانیا، گفت: «تراکنش‌های مالی آنلاین و به طور کلی کار آنلاین، فرصتی عالی برای خیریه‌ها فراهم می‌کند – چه در جذب حامیان، جمع‌آوری سرمایه، و ساده‌سازی فعالیت‌هایشان. این امر به‌ویژه در طول همه‌گیری، زمانی که حرکت بلندمدت از پول نقد به جمع‌آوری پول آنلاین سرعت گرفت، نشان داده شد. اما تراکنش‌های مالی آنلاین و جمع‌آوری و ذخیره‌سازی داده‌های شخصی نیز خطراتی را به همراه دارد، و ما نگران این هستیم که برخی از موسسات خیریه ممکن است این خطر را دست کم بگیرند و در نتیجه خیریه خود را در معرض کلاهبرداری بالقوه قرار دهند.

ما امیدواریم که پروژه‌هایی مانند هفته آگاهی از کلاهبرداری خیریه به افزایش آگاهی متولیان و کارکنان خیریه در مورد خطراتی که ممکن است با آن‌ها مواجه شوند و توصیه‌ها و راهنمایی‌های موجود برای حمایت از آن‌ها در حفاظت از خیریه‌شان در برابر تقلب کمک کند.

“پیشگیری و مقابله با تقلب “خوبی نیست”. حیاتی است که هر پنی که به خیریه داده می‌شود، تفاوت مثبتی ایجاد کند، به‌ویژه در این زمان‌های تنگ، که کمک‌کنندگان، موسسات خیریه و کسانی که از آنها حمایت می‌کنند با فشارهای مالی فزاینده‌ای مواجه می‌شوند.»

یک نظرسنجی برای بررسی کمیسیون، گزارش کمتر از حوادث را در صورت وقوع تأیید کرد. فقط یک سوم (34 درصد) از موسسات خیریه آسیب دیده تخلفات را گزارش می کنند. کمیسیون می گوید، مهم است که موسسات خیریه در جایی که یک حادثه جدی رخ داده است، حتی در جایی که ممکن است هیچ نقش نظارتی برای کمیسیون وجود نداشته باشد، در تماس باشند. زیرا این به تنظیم کننده کمک می کند تا الگوهای کلاهبرداری را شناسایی کند.

نیمی از موسسات خیریه (51 درصد) دارای رکوردهای الکترونیکی از مشتریان خود بودند، در حالی که 37 درصد مردم را قادر به اهدای آنلاین کردند. همانطور که کمیسیون می گوید، ردپای دیجیتالی بیشتر آسیب پذیری یک موسسه خیریه را افزایش می دهد. رایج ترین انواع حملات سایبری فیشینگ و جعل هویت (جایی که دیگران جعل هویت سازمان را در ایمیل یا آنلاین می کنند) بود. از هر هشت موسسه خیریه یک نفر (12 درصد) اعتراف کرده اند که در 12 ماه گذشته جرایم سایبری را تجربه کرده اند. در حالی که یک چهارم، 24 درصد گفتند که یک سیاست رسمی برای مدیریت ریسک دارند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد هفته آگاهی از کلاهبرداری خیریه، بازدید کنید https://preventcharityfraud.org.uk/. برای رویدادهای آموزشی مختلف مراجعه کنید https://preventcharityfraud.org.uk/events/.

اظهار نظر

Deryck Mitchelson، فیلد CISO در شرکت امنیت سایبری Check Point Software، گفت: «موسسات خیریه اغلب برای عواقب مخربی که کلاهبرداری سایبری به همراه دارد مانند از دست دادن درآمد، از دست دادن شهرت، از دست دادن بهره‌وری و هزینه‌های برنامه‌ریزی نشده بازیابی پس از نقض آمادگی ندارند. حملات به موسسات خیریه به ندرت مورد هدف قرار می گیرند، بلکه در حملات فیشینگ انبوه که حاوی لینک های وب سایت خطرناک یا تلاش برای کسب اطلاعات حساس هستند گرفتار می شوند. یک روایت غلط وجود دارد مبنی بر اینکه مجرمان سایبری بر اساس اصول اخلاقی به مؤسسات خیریه حمله نمی کنند، اما متأسفانه هکرها به اهداف خود به عنوان یک تجارت نگاه می کنند و تجارت جرایم سایبری بی رحمانه است.




منبع: https://www.professionalsecurity.co.uk/news/commercial-security/charity-fraud-awareness-week-5/