
جهانی جدید گزارش از انجمن جهانی امنیت سایبری (GCF)، دریافته است که 72 درصد از کودکان در سراسر جهان حداقل یک نوع تهدید سایبری را به صورت آنلاین تجربه کرده اند.
گزارش “چرا کودکان در فضای مجازی ناامن هستند” که با همکاری گروه مشاوره بوستون تهیه شده است، بر افزایش آگاهی در مورد مسائل مهمی که حمایت از کودکان در فضای مجازی با آن مواجه است، تمرکز دارد، در زمانی که بیش از 90 درصد از کودکان هشت ساله و بالاتر در این زمینه فعال هستند. اینترنت.
این گزارش بیش از 40000 والدین و کودکان را در 24 کشور در شش منطقه مورد بررسی قرار داده است که نتایج بهطور قاطع نشان میدهد که حفاظت از جوانان امروزی در فضای مجازی ضعیف است و کودکان را در سطح جهانی تحت تأثیر قرار میدهد و نیاز به اقدام جمعی فوری دارد.
افراد مورد بررسی نشان دادند که تبلیغات ناخواسته، تصاویر و محتوای نامناسب، و قلدری و آزار، تهدیدهای اصلی هستند. در سطح جهانی، کودکان بیشترین فعالیت دیجیتالی را در خانه یا مدرسه دارند. با این حال، این گزارش نشان داد که تنها نیمی از کودکان در فضای مجازی احساس امنیت می کنند، به طوری که از هر پنج کودک یک کودک ابراز می کند که با قلدری یا آزار و اذیت مواجه شده است. از میان مناطق مورد بررسی، آمریکای لاتین و خاورمیانه بیشترین تعداد تهدیدات را توسط کودکان گزارش کردند.
اکثر، 83 درصد از کودکان ادعا کردند که اگر در فضای مجازی احساس خطر کنند، به والدین خود برای کمک هشدار خواهند داد. با این حال، از والدین مورد بررسی، تنها 39 درصد خاطرنشان کردند که فرزند یا فرزندانشان تا به حال به آنها ابراز نگرانی کرده اند. این موضوع این سوال را مطرح می کند که چگونه می توان از کودکان محافظت کرد در حالی که والدین همیشه از خطراتی که با آن روبرو هستند آگاه نیستند.
این گزارش از همه – از جمله والدین، مربیان، شرکتهای فناوری و سازمانهای مجری قانون – میخواهد تا برای اطمینان از یافتن راهحلهای قوی برای مقابله با این تهدید، به نیروهای خود بپیوندند.
خانم علا الفاضل، سرپرست ابتکارات و مشارکت در GCF اظهار داشت: «با توجه به اینکه 72 درصد از کودکان با تهدیدات سایبری مواجه هستند، ما معتقدیم که حفاظت از کودکان در فضای سایبری که به سرعت در حال توسعه است، حیاتی است. راه حل تهدیدات فراگیر که کودکان با آن روبرو هستند، افزایش آگاهی در مورد مسائل و اطمینان از اقدام واحد، از مربیان گرفته تا بخش خصوصی است. همه ما مسئولیت ایجاد مکانی امن برای یادگیری و ارتباط در فضای مجازی را بر عهده داریم، زیرا در هر کاری که انجام میدهیم تثبیت میشود.»
دیوید پانهانس، مدیر عامل و شریک BCG گفت: «با توجه به اینکه تقریباً همه کودکان 12 ساله در حال حاضر یادگیری آنلاین و مجازی در طول همهگیری کووید-19 در حال افزایش است، ایمن نگه داشتن کودکان در فضای مجازی یک مشکل فوری است که نیاز به راهحل فوری دارد. هرکسی که در اکوسیستم آنلاین و حفاظت از کودکان نقش دارد، از سازمانهای بینالمللی، تنظیمکنندهها و سازمانهای مجری قانون، والدین، مراقبان و ارائهدهندگان آموزش گرفته تا شرکتهای فناوری در بخش خصوصی، نقشی را ایفا میکند.
GCF آینده تصمیمگیرندگان و مدیران اجرایی را گرد هم میآورد تا درباره موضوع حفاظت از کودکان در فضای مجازی، از جمله موضوعات دیگر از جمله مرز اختلال و ملاحظات ژئوپلیتیکی بحث کنند. نسخه GCF 2022 با موضوع «بازاندیشی در نظم جهانی سایبری» بازمیگردد و بین 9 تا 10 نوامبر در ریاض، عربستان سعودی اجرا میشود.
برای دانلود گزارش – اینجا کلیک کنید: https://globalcybersecurityforum.com/media-hub?tab=REPORTS.
منبع: https://www.professionalsecurity.co.uk/products/cyber/children-facing-cyber-threats/