گزارش جهانی در مورد قاچاق انسان


آخرین گزارش جهانی در مورد قاچاق انسان توسط دفتر مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) به قربانیان کمتری که در سطح جهانی شناسایی شده اند اشاره می کند – کمتر از 11 درصد در سال 2020 نسبت به سال قبل. UNODC می گوید که این به دلیل شناسایی کمتر در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​بوده است. این بیماری همه گیر، علاوه بر کاهش فرصت های فعالیت قاچاقچیان، ممکن است ظرفیت های اجرای قانون برای شناسایی قربانیان را تضعیف کند.

UNODC مدیر اجرایی غاداولی گفت: «این گزارش اخیر نشان می‌دهد که چگونه این بیماری همه‌گیر آسیب‌پذیری‌ها را در برابر قاچاق انسان افزایش داده است، و ظرفیت‌های نجات قربانیان و کشاندن جنایتکاران را به دست عدالت کاهش داده است. ما نمی توانیم اجازه دهیم که بحران ها استثمار را ترکیب کنند. سازمان ملل و جامعه اهداکنندگان باید از مقامات ملی، بیشتر از همه در کشورهای در حال توسعه، برای پاسخ به تهدیدات قاچاق، و شناسایی و محافظت از قربانیان به ویژه در شرایط اضطراری حمایت کنند.»

هفتم، گزارش 186 صفحه ای UNODC مستقر در وین 141 کشور را پوشش می دهد و یک مرور کلی از الگوها و جریان های قاچاق انسان در سطوح جهانی، منطقه ای و ملی، بر اساس پرونده های قاچاق کشف شده بین سال های 2017 و 2021 ارائه می دهد. به سیاست گذاران در مورد پاسخ ها.

موارد کمتری از قاچاق برای بهره‌کشی جنسی در طول همه‌گیری شناسایی شد، زیرا فضاهای عمومی بسته شد و محدودیت‌های مرتبط ممکن است این شکل از قاچاق را به مکان‌های پنهان‌تر و کمتر امن‌تر سوق داده باشد و شناسایی قربانیان را دشوارتر کند.

در سطح جهانی، تعداد محکومیت‌ها برای جرایم قاچاق در سال 2020 نسبت به سال قبل 27 درصد کاهش یافته است – با کاهش شدیدتر در جنوب آسیا (56 درصد)، آمریکای مرکزی و دریای کارائیب (54 درصد) و آمریکای جنوبی (46 درصد) درصد) – به دنبال یک روند بلندمدت ثبت شده توسط آژانس از سال 2017.

پرونده‌های دادگاه نشان می‌دهد که قربانیان قاچاق، زمانی که شناسایی می‌شوند، به تنهایی از دست قاچاقچیان فرار می‌کنند و در واقع «خود نجات می‌یابند» – موارد فرار قربانیان و گزارش دادن قربانیان به ابتکار خود به مقامات بیشتر است (41 درصد). مواردی که قربانیان توسط مجریان قانون (28 درصد)، اعضای جامعه و جامعه مدنی (11 درصد) شناسایی شده اند. نویسندگان گزارش خاطرنشان می کنند که بسیاری از قربانیان قاچاق ممکن است خود را قربانی معرفی نکنند یا ممکن است از استثمارگران خود بیش از حد ترس داشته باشند که اقدام به فرار کنند.

در این گزارش توضیح داده شده است که چگونه جنگ و درگیری فرصت هایی را برای قاچاقچیان فراهم می کند تا از آنها بهره برداری کنند. جنگ روسیه در اوکراین خطرات قاچاق را برای جمعیت آواره افزایش داده است. بیشتر قربانیان ناشی از درگیری ها از کشورهای آفریقایی و خاورمیانه می آیند و به آنها قاچاق می شوند.

این گزارش با تجزیه آمار قاچاق انسان بر اساس منطقه، مصونیت بیشتر قاچاقچیان در جنوب صحرای آفریقا و جنوب آسیا را نشان می دهد. کشورهای این مناطق نسبت به سایر کشورهای جهان قاچاقچیان کمتری را محکوم می کنند و قربانیان کمتری را شناسایی می کنند. و قربانیان این مناطق در محدوده وسیع تری از کشورهای مقصد نسبت به قربانیان سایر مناطق شناسایی می شوند.

این گزارش همچنین پرونده های دادگاه را بررسی می کند. این نشان می دهد که قربانیان زن به میزان سه برابر بیشتر از مردان در معرض خشونت فیزیکی یا شدید توسط قاچاقچیان قرار می گیرند و کودکان تقریباً دو برابر بزرگسالان مورد خشونت قرار می گیرند. دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد مجموعه داده ای در مورد قاچاق انسان دارد که اطلاعاتی در مورد بیش از 450000 قربانی و 300000 مجرم (مظنون) در سراسر جهان بین سال های 2003 و 2021 شناسایی شده است.

در همین حال ژانویه، ماه پیشگیری از قاچاق انسان است. به وب سایت وزارت امنیت داخلی فدرال ایالات متحده مراجعه کنید: https://www.dhs.gov/blue-campaign.




منبع: https://www.professionalsecurity.co.uk/news/case-studies/global-report-on-trafficking-in-persons/