74 درصد از آفریقایی ها فریب خورده اند تا باور کنند که دیپ فیک واقعی است – شماره 2 2023

کولارد می گوید: «یک نگرانی دیگر، به غیر از آسیب به اعتبار، ضرر شرکت است. “اکثر پاسخ دهندگان (57٪) اگر پیام صوتی یا ایمیلی دریافت کنند که از آنها بخواهد کاری را انجام دهند که معمولاً انجام نمی دهند، محتاط خواهند بود، اما 20٪ بدون سوال دستورالعمل ها را دنبال می کنند.

وقتی از پاسخ‌دهندگان پرسیده شد «فکر می‌کنید چه سرنخ‌هایی می‌تواند یک دیپ‌فیک را در یک ویدیو نشان دهد؟»، «حرکات دهانشان با صدا همگام نیست» (73%)، «درخواست یا پیام غیرعادی است، زنگ هشدار» را انتخاب کردند. سیگنال‌ها باید خاموش شوند» (49 درصد)، «حرکات سرش عجیب به نظر می‌رسد» (49 درصد)، «فرد پلک نمی‌زند» (46 درصد)، و «رنگ پوست فرد غیرطبیعی به نظر می‌رسد» (44 درصد).

گزارش ریسک‌های برتر 2023 توسط گروه اوراسیا پیشرفت‌ها در دیپ‌فیک‌ها و افزایش سریع اطلاعات نادرست را به‌عنوان «سلاح‌های اخلال انبوه» تعریف می‌کند و دور از ذهن نیست. پیشرفت‌ها در هوش مصنوعی (AI) و فناوری‌های قدرتمند تشخیص چهره و سنتز صدا، مرزهای واقعیت را تغییر داده است، در حالی که انفجار اخیر هوش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مانند ChatGPT و Stable Diffusion، تمایز بین کار یک انسان را سخت‌تر از همیشه کرده است. در مقابل ماشین. اینها فوق‌العاده هستند و پتانسیل مثبت زیادی دارند، اما همانطور که آنا کولارد، SVP Content Strategy & Evangelist در KnowBe4 Africa اشاره می‌کند، خطرات قابل توجهی برای مشاغل و افراد وجود دارد.

در یک نظرسنجی که اخیرا توسط KnowBe4 روی 800 کارمند 18 تا 54 ساله در موریس، مصر، بوتسوانا، آفریقای جنوبی و کنیا انجام شد، 74 درصد گفتند که آنها معتقد بودند که ارتباط از طریق ایمیل یا پیام مستقیم، یا یک عکس یا ویدیو درست بوده است. در واقع یک دیپ فیک بود. با توجه به اینکه چگونه فناوری دیپ فیک از یادگیری ماشین و هوش مصنوعی برای دستکاری داده ها و تصاویر با استفاده از تصاویر و اطلاعات دنیای واقعی استفاده می کند، به راحتی می توان فهمید که چگونه فریب خورده اند. مشکل این است که آگاهی از دیپ فیک ها و نحوه عملکرد آنها در آفریقا بسیار پایین است و این امر کاربران را در معرض خطر قرار می دهد.

همچنین مهم است که توجه داشته باشیم که تقریباً 67٪ از پاسخ دهندگان به پیام یک دوست یا مخاطب قانونی در WhatsApp یا یک پیام مستقیم اعتماد می کنند در حالی که 43٪ به یک ویدیو، 42٪ به ایمیل و 39٪ به یک یادداشت صوتی اعتماد دارند. هر یک از اینها ممکن است جعلی باشد که مخاطب مورد اعتماد آن را تشخیص نداده یا حساب آنها هک شده باشد.»

پیام‌ها، ایمیل‌ها، عکس‌ها و ویدیوهای جعلی هر روز در فریب دادن افراد بهتر می‌شوند، که کار آنلاین را خطرناک‌تر از همیشه می‌کند و شناسایی اطلاعات نادرست را سخت‌تر از همیشه می‌کند.

جالب اینجاست که وقتی از آنها پرسیده شد که آیا ویدیویی را که یک آشنا را در موقعیت سازش‌آمیز نشان می‌دهد، باور می‌کنند، حتی اگر این کار نامطلوب باشد، اکثر آنها در انجام این کار مردد بودند و تقریباً نیمی (49٪) گفتند که برای رسیدن به آن آشنا با آن آشنا صحبت خواهند کرد. پایین آن با این حال، نزدیک به 21٪ گفتند که آن را باور می کنند و 17٪ معتقد بودند که جعل کردن یک ویدیو غیرممکن است. هنگامی که از آنها سؤال مشابهی پرسیده شد، پاسخ مشابه بود، اما ویدیویی با یک فرد برجسته در موقعیت سازش‌آمیز، به طوری که 50٪ گفتند که آنها را از شک و تردید بهره مند خواهند کرد و 36٪ گفتند که آن را باور خواهند کرد.

بیش از 50 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که از دیپ فیک ها آگاه هستند، در حالی که 48 درصد مطمئن نبودند یا درک کمی از آنچه که هستند داشتند. در حالی که درصد قابل توجهی از پاسخ دهندگان در مورد چیستی دیپ فیک مشخص نبودند، اکثر آنها (72%) گفتند که باور ندارند هر عکس یا ویدیویی که می بینند واقعی است، که گامی مثبت در جهت درست بود، حتی اگر نزدیک به 30 نفر باشند. درصد معتقد بودند که دوربین هرگز دروغ نمی گوید.

او می افزاید: «علاوه بر سوء استفاده از این پلتفرم ها با قلدری آنلاین، شرمساری یا آزار جنسی، مانند پورن انتقام جویانه، از این ابزارها می توان برای افزایش اثربخشی حملات فیشینگ و ایمیل های تجاری (BEC) استفاده کرد. این پلتفرم‌های دیپ‌فیک زمانی که برای انتشار اطلاعات نادرست یا نادرست در کمپین‌های سیاسی و انتخاباتی استفاده می‌شوند، می‌توانند ناآرامی‌های مدنی و اجتماعی ایجاد کنند و عنصری خطرناک در جامعه دیجیتال مدرن باقی می‌مانند. این مایه نگرانی است و آگاهی و درک بیشتر مردم و سیاستگذاران را می طلبد.»

کولارد در پایان می‌گوید: «مشکل این است که فناوری دیپ‌فیک آنقدر پیچیده شده است که برای اکثر مردم تشخیص تقلبی دشوار است. “آموزش و آگاهی حیاتی شده است. این‌ها تنها ابزارهایی هستند که به کاربران کمک می‌کنند تا خطرات را درک کنند و پرچم‌های قرمز را در مورد محتوای عکس و ویدیوی جعلی تشخیص دهند. آنها همچنین باید آموزش ببینند که بفهمند نباید هر چیزی را که می‌بینند باور کنند و نباید به هیچ دستورالعمل غیرمعمولی بدون تأیید مشروع بودن آنها عمل کنند.»



منبع: https://www.securitysa.com/18778R

74 درصد از آفریقایی ها فریب خورده اند تا باور کنند که دیپ فیک واقعی است

شماره 2 2023 امنیت سایبری، خدمات امنیتی و مدیریت ریسک

هنگامی که از افراد خواسته شد سرنخ هایی را انتخاب کنند که فکر می کردند یک جعلی را ارائه می دهد، اکثر آنها گفتند که زبان، املا و عبارات استفاده شده به سبک معمول آن شخص نخواهد بود (72%) یا اینکه درخواست غیرعادی یا غیرمنتظره بود (63) ٪. اگر این یک فایل صوتی یا تصویری بود، آنها معتقد بودند که بر اساس کلمات، لحن و لهجه صدای جعلی برخلاف شخص مورد تقلید (75٪) می توانند تشخیص دهند، در حالی که 54٪ گفتند که سخنرانی به طور طبیعی جریان نخواهد داشت.